A+ A A-

ALKORPLAN är 1,5mm tjock poolduk, kalandrerad mjukgjord polyvinylklorid (PVC), armerad med polyesterväv och tillverkas av världens största producent utav poolduk. Avsedd för intäckning av pooler och simbassänger vid såväl nyproduktion som renovering, med krav på lång livslängd:

* UV-stabil
* Åldrings och väder beständig
* Mikro- och röt beständig
* Tillsatt fungicidmedel mot algväxt
* Dimensionsstabil
* God färgbeständighet
* Beständig mot atmosfäriska störningar
* Beständig mot rengöringsmedel, som rekommenderas av tillverkaren anpassade för PVC
* Ytan bestruken med akryl-lack.. enfärgade dukar med 2 lager lack.. mönstrade dukar med 4 lager lack

 

För att få största möjliga nöje av din pool är det viktigt att,som invändig beklädnad, välja den rätta produkten. Enbart produktvalet kan innebära att underhåll och rengöring förtar upplevelsen, avslappningen och glädjen med att äga en pool.

 

ALKORPLAN poolduk ger dig, med sina goda egenskaper, stor frihet att välja form och storlek. Duken kan monteras på underlag av betong, mursten, trä samt på underlag av stålplåt, aluminium och polyethylen.
Tack vare att ALKORPLAN poolduken är armerad med polyesterväv uppfyller den hårt ställda krav på slitage, påkänningar och underhåll -också på o
ffentliga pooler/bassänger där belastningen kan vara avsevärd.

 

ALKORPLAN poolduk är stabiliserad mot solens UV-ljus och klarar utan problem också påkänningar av hårda vintrar. Såväl inomhus- som utomhuspooler förblir vattentäta och snygga i åratal. Du slipper en del årliga reparationer och målningsarbeten på din pool.

 

ALKORPLAN poolduk kan utöver våra standard färger även specialbeställas, för en extrakostnad, i flera andra olika färger/mönster för att harmonisera med omgivningen och passa för dina önskemål.      >>KONTAKTA OSS HÄR!

Adress vårt lager

C/o Peab Drift & underhåll
Kvastvägen 17
128 62  Sköndal
Stockholm / Sweden

ADRESS VÅRT KONTOR

Sthlms Pool & Bygg AB
Ringsättravägen 52
123 52  Farsta
Stockholm / Sweden

VI ÄR SOCIALA!

Facebook..

Instagram..

Org.nr 556703-7766 | Copyright © 2013 Stockholms POOL & BYGG AB. Alla rättigheter förbehålls.